Olet täällä: Ajankohtaista

 Alpine News

Ajankohtaista

Nuorten Audi Tour jatkui Pyhällä

Nuorten Audi Tourin toinen kilpailuviikonloppu käytiin Pyhällä 10.-12.1 osittain arktisissa olosuhteissa. Lajeina oli tällä kertaa yksi super-g ja kaksi suurpujottelua. Alppikoululaisista tasaisinta tulosta teki Riikka Honkanen, joka oli N16 sarjan jokaisessa kisassa toisena. Perjantain superin voitti kahden sadasosan marginaalilla Harjavallan Kia-Emilia Hakala. Suurpujotteuissa ykköseksi laski Espoon Nella Korpio. Tahkon Talent -ryhmästä pirteitä laskuja esitti myös Hyvinkään Julia Toiviainen, joka oli superin neljäs ja suurpujotteluissa kolmas.

Miesten vastaavassa sarjassa voittajaksi laskivat  superissa Helmer Helen, suurpujottelussa Eetu Mäkelä ja Joona Piirainen. Alppikoululaisista parhaan suorituksen teki NilSkin Jose Partanen laskemalla lauantain suurpujottelussa toiseksi. Sunnuntain kisassa Josen sijoitus oli kahdeksas. 

Talent -ryhmäläisistä tasaisimmat suoritukset teki Niklas Järvikare ollen suurpujottelussa neljäs ja kuudes sekä superissa kahdeksas. Velipoika Henrik oli vastaavasti seitsemäs ja kuudes sekä superissa sijalla 11. Superissa parasta vauhtia Talentin nuorista esitti Sampsa Hämäläinen laskemalla kuudenneksi. Juuso Liemolalla oli myös vauhti kohdallaan lauantain suurpujottelussa sijoittumalla viidenneksi.

Tulokset: http://www.skisport.fi/alppihiihto/suomen-kilpailukalenteri/?x6369247=7693994

Kuvassa M16-sarjan kärkilaskijat lauantain suurpujottelusta

M16 SP

Kuva: Nina Partanen