Olet täällä: Ajankohtaista

 Alpine News

Ajankohtaista

Sandra Holm vauhdikkaana Levin Fis-avauksessa

Alppikauden ensimmäiset Fis-kisat käytiin Levillä viime viikonloppuna. Maailmancupista tutussa Levin Black-rinteessä pidettiin kovatasoiset Fis-suurpujottelut, sillä miesten sarjassa nähtiin suuri joukko tulevan viikon EC-kisoihin valmistautumassa olevia laskijoita. Lauantain kisat pystyttiin viemään ongelmitta läpi, mutta sunnuntaina vesisateen pehmittämä rinne kesti vain naisten sarjan laskijat ja miesten kisa jouduttiin jättämään väliin.

Lauantain kisassa naisten ykköseksi laski Suomen B-maajoukkueen Merle Soppela. Tahkon värit olivat hyvin esillä, kun Sandra Holm kiiruhti kakkoseksi. Kolmas oli Sallan Sohvi Virkkula. Tahkon alppikoulun laskijoista seuraavaksi parhaana oli Kaisa Nyberg seitsemäntenä. Miesten sarjan kaksoisvoittoon laski itävallan laskijat; voittajana Patrick Schweiger ja kakkosena Roland Leitinger. Kolmas oli Venäjän Stepan Zuev. Parhaana suomalaisena oli Victor Malmström seitsemäs. Eemeli Pirisen avauskisan sijoitus oli 16:s. Tahkon alppikoulun edustajista seuraavana oli Arttu Niemelä 53:s.

Sunnuntaina saatiin laskettua vain naisten sarja ja päivän nopein oli tällä kertaa Veera Koskelainen. Sandra Holm jatkoi edellispäivän malliin sijoittumalla jälleen toiseksi ja kolmanneksi laski Saana Ahonen. Kymmenen joukkoon laski Tahkon alppikoululaisista myös Henriikka Österlund sijoittumalla kahdeksanneksi ja Kaisa Nyberg yhdeksänneksi nopeimpana.