Olet täällä: Ajankohtaista

 Alpine News

Ajankohtaista

Audi Tourin finaalit laskettiin Kolilla

Nuorten kotimainen Audi Tour kisasarja saatiin päätökseen viime viikonloppuna, kun Kolilla laskettiin sarjan neljä viimeistä osakilpailua. Perjantaina 17.3. oli avauslajina super-g sekä superyhdistetty, jossa laskettiin yksi kierros super-g rataa ja yksi kierros pujottelua. Tahkon Talent –laskijoista vauhdikkain oli N16-sarjan Jenny Vuori, joka nappasi perjantaina molemmat osakilpailut. Lisäksi Jenni voitti vielä lauantain pujottelun sekä yhteiskisan. Kova kilpakumppani Erika Pykäläinen sijoittui perjantain molemmissa starteissa ja lauantain pujottelussa toiseksi kuten myös kauden kokonaiskisassa. Nuorempien N14-sarjassa Jennin lailla Tahkon Talent –laskijoista kolme kisaa Kolilla voitti Rosa Pohjolainen sekä oli samalla ykkönen yhteiskisassa. Sonja Nyberg teki tasaista sarjaa ollen joka lajissa kuuden joukossa ja parhaimmillaan kolmas lauantain pujottelussa. Yhteiskisassa Sonja nappasi neljännen tilan.

Tiukimmat kisat käytiin M16-sarjassa, missä Kauniasten Jaakko Tapanainen otti kolme osakilpailuvoittoa voittaen vauhtilajit ja suurpujottelun sekä vieden samalla myös kokonaiskisan voiton. Tahkon Talent –ryhmästä jesper Pohjolainen teki tasaista tulosta ollen vauhtilajeissa kakkonen ja pujottelussa kolmas. Jesper varmisti tasaisuudellaan myös kakkostilan kokonaiskisassa.  Kokonaiskisan viides oli Talent –laskijoista Henri Hahtela, joka nappasi lauantain pujottelussa voiton. Yhteiskisassa kymmenen joukkoon sijoittui myös Joel Palosaari ollen sijalla yhdeksän.

Tulokset: http://www.skisport.fi/alppihiihto/tulosseuranta-live-2016-2017/audi-alpine-ski-tour-2016-2017/koli-finaali-17-19-3-2017/

Jenny VUori Koli P

Jenny Vuori vauhdissa Ukko-Kolin rinteellä