Olet täällä: Ajankohtaista

 Alpine News

Ajankohtaista

Alppikoululle huipputulos suupujottelun SM-kisoista

Ylläksellä jatkettiin nuorten SM-kisoja keskiviikkona 15.2., kun Fis-kisojen yhteydessä laskettiin nuorten SM-suurpujottelut. Naisten 18-sarjan mestaruus meni Sini Kemppiselle ja SM-hopealle laski Essi Pöytälaakso. SM-prossille laski Tahkon alppikoulun Mathilda Lassenius, joka hävisi kahdeksan sadasosasekuntia kakkospaikasta. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kärjen tuntumassa ollut Tessa Backman joutui keskeyttämään toisella kierroksella. Vanhempien 21-sarjan kärjessä nähtiin Tahkon värit kärjessä, kun ykköseksi ja SM-kultaa laski Ellen Hellman ja SM-hopealle Janina Mäkinen. Kolmanneksi sijoittui Jenny-Juulia Mäntylä.

Miesten alle 18-vuotiaiden SM-kisan voitti Tahkon alppikoulun Niko Kukkonen ja himmeämmät mitalit ojennettiin Oskari Jokiaholle ja Lauri Aatamilalle. Alle 21-vuotiaiden sarjan mestaruuden nappasi niin ikään Tahkon alppikoulun väreissä laskeva Jose Partanen, joka jätti reilun kymmennyksen päähän Saku Palanderin, joka saalisti SM-hopean. Kauniaisten William Westermarck oli kisan kolmonen. Seuraavilla sijoilla tiukassa nipussa oli Tahkon kolmikko; Henry Tuononen, Antti Leonsaari ja Niklas Nihtilä.

Tulokset:  http://www.skisport.fi/alppihiihto/tulosseuranta-live-2016-2017/fis-races-in-finland-2016-2017/fis-races/yllas-14-17-2-2017/gs-15-2-2017/

SM1 SP naiset M21 SP SM mitalistit

Suurpujottelun N21-sarjan SM-mitalistit Janina Mäkinen ja Ellen Hellman. M21-sarjan kultaa nappasi Jose Partanen.