Fis-kierros jatkui Sallassa ja Pyhällä

Kotimaan Fis-kierrokset jatkuivat 3.-4.12. Sallassa ja seuraavana viikonloppuna Pyhällä. Nea Luukko voitti molemmat Sallan Fis-pujottelut. Janina Mäkinen esitti Tahkon alppikoululaisista parhaita otteita sijoittumalla toiseksi 4.12. lasketussa kisassa. Nuori Mathilda Lassenius laski myös pirteästi neljänneksi molemmissa starteissa. Miesten puolella ykkössijat menivät Marlon Sjöbergille ja Saku Aholle. Henrik Järvikare ja Antti Leonsaari olivat Tahkon pojista parhaassa vauhdissa sijoittumalla kuudenneksi ja seitsemänneksi.

Fis-kierros siirtyi Pyhälle, missä 8.12. oli vuorossa Fis-suurpujottelu. Naisten nopein oli jälleen Nea Luukko. Janina Mäkinen laski myös podiumille ollen kolmas. Tahkon alppikoulun tytöistä Netta Lappalainen laski pirteästi kuudenneksi ja myös Mathilda Lassenius oli 10:s.
Miesten ykkönen oli Ruotsin Hannes Grym ja Tahkon pojista parhaana Niklas Järvikare sijoittui kuudenneksi ja Henry Tuononen sijalle 10.

Niklas Nihtilä otti 9.12. lasketussa Fis-pujottelussa komean voiton. Nea Luukko saalisti neljännen ykköstilan ollen naisten nopein. Janina Mäkisen podiumputki sai myös jatkoa, kun hän laski kolmanneksi. Seuraavan päivän toisessa Fis-pujottelussa miesten ykkönen oli Ruotsin Hannes Grym ja naisten voittajaksi laski Nella Korpio. Tahkon pojista Niklas ja Henrik Järvikare olivat parhaina sijoilla kuusi ja seitsemän. Naisten puolella vastaavasti Mathilda Lassenius sijoittui seitsemänneksi.

Niklas Nihtilä nappasi ykköstilan myös Pyhän Fis-kiertueen viimeisessä suurpujottelussa sunnuntaina 11.12. Toisena oli Ruotsin Hannes Grym ja kolmantena nuori Elian Lehto. Tahkon pojista seuraavana oli Henry Tuononen kahdeksantena.
Naisten nopein oli Nella Korpio. Tahkon alppikoulun tytöistä parhaana oli Mathilda Lassenius, joka sijoittui seitsemänneksi. Netta Lappalainen oli kahdeksas.

Niklas N