Olet täällä: Ajankohtaista

 Alpine News

Ajankohtaista

Levillä urakoitiin kaksi Fis-suurpujottelua maanantaina

Levin Fis-kisojen kierros jatkui maanantaina 21.11. kahdella suurpujottelulla. Miesten ensimmäisen kisan nopein oli Itävallan Marcel Mathis, joka jätti toiseksi sijoittunutta Norjan Marcus Monsenia neljä sekunnin kymmenystä. Eemeli Pirinen oli paraatilajissaan päivän kolmanneksi nopein. Naisten ykköspaikka jaettiin kahden laskijan kesken, kun Slovenian Meta Hrovat ja edellispäivien Fis-pujotteluja hallinnut Tsekin Martina Dubovskaja saivat saman yhteisajan. Slovenian Desiree Ajlec jäi voittajakaksikosta kahdeksan kymmenystä ja sijoittui kolmanneksi. Riikka Honkanen oli jälleen parhaana suomalaislaskijana kuudes.

Päivän toisessa kisassa miesten nopein oli Ruotsin Mattias Rönngren. Norjan Marcus Monnsen oli myös toisen startin kakkonen ja kolmanneksi sijoittui Suomen Samu Torsti. Eemeli Pirinen joutui tällä kertaa keskeyttämään ensimmäisellä kierroksella. Naisten toisen kisan voittajaksi laski Latvian Lelde Gasuna ja seuraaville sijoille tuli Suomen Nea Luukko ja Kaisa Nyberg. Tahkon alppikoulun Ellen Hellman sijoittui pirteästi seitsemänneksi. Mathilda Lassenius saalisti myös ensimmäisen Fis-kisasijoituksen 10 joukossa laskemalla kahdeksanneksi.

Tulokset: http://www.skisport.fi/tulosseuranta-live/tulokset-2016-2017/fis-races/levi-18-21-11-2016/giant-slalom-21-11-2016/

Riikka YOG2016 GS Kuva.Arnt Folvik for YISIOC