Janina Mäkinen ja Niklas Nihtilä kärkipaikoilla Ylläksellä

Janina hallitsi Ylläksen Fis-pujottelua

Janina Mäkinen voitti Ylläksen vauhtilajien SM-kisojen yhteydessä lasketun Fis-pujottelun keskiviikkona 20.4. Ensimmäisen kierroksen kakkostila vaihtui reilun puolen sekunnin ykköspaikkaan toisella kierroksella ja näin Janina nappasi voiton, kuten viikkoa aiemmin Rovaniemellä lasketuissa Fis-pujotteluissa. Toiseksi sijoittui Inka Antikainen ja kolmanneksi Julia Toiviainen.

Miesten puolella Ruotsin Kristoffer Jakobsen ja Gustav Lundbäck veivät kärkitilat ja Suomen Juho Dahl oli kolmas. Tahkon alppikoulun pojista parasta vauhtia piti Niklas Nihtilä, joka laski kauden parhaan pujottelutuloksen sijoittumalla viidenneksi parannellen samalla reilusti Fis-pisteitään.

Janina ja Niklas SM-mitaleilla super-G:n ja alppiyhdistetyn SM-kisoissa

Ylläksellä kisattiin tiiviisti myös alkuviikosta, kun viikonlopun vaihtelevat sääolosuhteet rauhoittuivat ja päästiin laskemaan vauhtilajien SM-mitaleista. Hyvään kevätvireeseen päässyt Niklas Nihtilä saalisti SM-pronssia M21-sarjan super-G:ssa ja alppiyhdistetyssä. Miesten yleisessä sarjassa Niklas sijoittui molemmissa sijalle 10. Janina Mäkinen nappasi vastaavasti N21-sarjan alppiyhdistetyssä SM-pronssia.

Ylläksen SM-mitalistit Janina Niklas

Janinan ja Niklaksen SM-mitalihymyä Ylläksellä