Olet täällä: Ajankohtaista

 Alpine News

Ajankohtaista

Erika Pykäläinen vauhdikkain Audi Tourin avauksessa Rukalla

Junioreiden Audi käynnistyi joulua edeltävänä viikonloppuna 18.-20.12. Rukalla. Lajeina olivat pujottelu, suurpujottelu ja kokonaan uusi super-pujottelu laji, joka lanseerattiin kansallisella junioritasolla ensimmäisen kerran. Tahkon alppikoulun juniorilaskijat pääsivät hyvään vauhtiin heti kauden alusta, vaikka kotimaan lumitilanne on vaikeuttanut hivenen kauden leiritystä.

Hyvinkään Erika Pykäläinen nappasi joka lajissa ykköstilan ja ensimmäisenä lasketussa suurpujottelussa hän oli myös poikia nopeampi. Voittomarginaali seuraavaan oli huimat neljä sekuntia. Muista Talentin laskijoista suurpujottelussa Lahden Natalie Nousjoki oli neljäs ja superpujottelussa kolmas. Turun Jenny Vuori oli pujottelussa neljäs ja Kouvolan Tessa Backman sijoittui suurpujottelussa  ja pujottelussa seitsemänneksi.  Poikien sarjassa Nilsiän Eemeli Mäklin oli päätöslajissa pujottelussa neljäs.

Kuvassa N16 sarjan suurpujottelun kärkikuusikko

N16 palkintojenjakoon lanseerattu Audi Alpine Ski Tourilla alkaneelle kaudelle urheilijoiden taidollisen kehittymisen edistämiseksi.